Seitan i Urter & Chiafrø

Seitan i Urter & Chiafrø

Lækker Seitan til fire personer.

Antal Personer: 4

Samlet Tid: 40 min. ~ Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

** Ingredienser til Shiitake sauce: **
40 g Lima Shiitake Svampe
3 l økologisk grøntsagsbestand
2 spsk. olivenolie
2 skalotteløg, skåret
1 fed hvidløg, finthakket
100 ml Lima Havre Cuisine
½ spsk. Lima Kuzu Stivelse
1 tsk. Lima Balsamico Bianco di Modena
En knivspids Urtekram Havsalt

** Ingredienser til urte- og chiafrøskorpe: **
2 spsk. mandelpulver
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. Urtekram Chiafrø, knust i pulver
1 tsk. knuste korianderfrø
1 tsk. kommenfrø
1 tsk. Urtekram Sød Paprika
1 spsk. peber
¼ tsk. Urtekram Havsalt
1 håndfuld majsmel
4 skiver Lima Økologisk Seitan
1 spsk. olivenolie
Garnér: 1 håndfuld ruccolasalat

Tilberedning

  • Shiitake sauce:
    Gennemblød svampene i grøntsagerne i mindst to timer. Dræn. Gem beholdningen. Grovhak svampene.
  • Varm olivenolien i en gryde og sved skalotteløgene. Tilsæt 200 ml champignonlagre. Kog i 10 minutter. Tilsæt havre cuisine og kog i yderligere 2 til 3 minutter. Tilsæt Kuzu, tilberedt i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Stænk med salt og peber.
  • Tilsæt balsamicoeddiken så snart saucen er fortykket. Sæt til side.
  • Herb and chia seed crust:
    Bland mandelpulveret, sesamfrøene, chiafrøene, koriander, kommen, paprika, peber og salt. Sæt til side.
  • Fyld en skål med majsmel. Tør skiverne af Seitan med køkkenrulle. Dyp skiverne af Seitan hurtigt ind og ud af majsmel. Dyp dem derefter ind og ud af urteblandingen. Ryst let for at fjerne overskydende skorpe.
  • Varm olivenolien på en pande. Steg Seitanskiverne i to minutter på hver side. Fordel på tallerknerne. Servér med Shiitake-saucen. Garnér med ruccolasalaten.

    Tip
    Lækkert til pasta.
Forrige indlæg Fyldte Pretzel-boller med Nacho-ost
Næste indlæg Kokosbudding med Matcha, Chia & Mango

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes