Om GreenOS

Om GreenOS

Hos GreenOS.dk er vores mantra og filosofi at det skal være nemmere, og især sjovere, at leve grønnere og bæredygtigt i Danmark, hvilket også grunden til vi hedder GreenOS (Grøn Online Shopping). Vores webshop bugner af 100 % veganske kvalitetsvarer, mange som du ikke finder andre steder, fra hele verdenen som bare er klar til nemt og bekvemt at blive sendt hjem til dig.
 
Du finder mange hundrede produkter på vores webshop fra kendte mærker, og vi kan stolt sige at vi tilbyder et af nordens største udvalg af plantebaserede kølevarer, specialiteter, slik, snacks og meget mere. Så hvis din husholdning har brug for en grønnere og mere bæredygtig tilværelse, har vi lige hvad du skal bruge. Dette mener vi, er det perfekte udgangspunkt for at gøre Danmark til et (endnu mere) fantastisk land at leve grønt i.
 
Med stort fokus på bæredygtighed er det især vigtigt at vi som virksomhed lever efter samme princip og har en særdeles stærk CSR-profil. Vores fokus er især på nedbringelsen af madspild hvor vi sætter prisen på produkter, som er tæt på sidste holdbarheds dato, markant ned i pris. Løbende har vi optimeret dette system så meget at vi nu med glæde i stemmen kan sige at vi kun har har et spild på under 1%.
Vores andet bæredygtige fokus er på emballagen. Hvor vi nu kan sige at 70% af alt det emballage vi bruger, er genanvendt emballage! Dette sker ved at vi samler emballagen fra de produkter vi får hjem, samt har indgået et samarbejde med alle vores nabovirksomheder om at vi får alt deres genbrugs emballage, istedet for det bliver kasseret hos dem. Samtidig bruger vi pakkefyld lavet af genbrugspapir, og vores termoposer til kølevarer er lavet af 80% genbrugte PET plastikflasker.

I 2024 har vi slået os sammen med Nutty Vegan ApS, der har akkurat samme formål og mission som os. GreenOS kører som en separat webshop, og er fortsat danskejet med indehaver Louise Maae som kaptajn.
Du finder vores lager og kontor i Holstebro - på samme adresse og med samme CVR-nummer som Nutty Vegan.
Sammen er vi stærkest.

Slut med at tjekke ingredienslister. Vi har gjort arbejdet for dig, så du kan bare shoppe løs med god samvittighed!

Vi byder dig hjertelig velkommen på shoppen.
De Grønneste Hilsener
GreenOS

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods