Handelsbetingelser

Har du spørgsmål til din ordre, kan du rette henvendelse til vores kundeservice, ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til kundeservice på telefon 27 83 93 18 – husk at oplyse dit ordrenummer.

Bestilling

 

Betaling med betalingskort

Bestillinger foretages igennem hjemmesiden www.greenos.dk 

Vi har ingen minimumsbestillinger, dog ekskl. pant, emballage og leveringsgebyr. 

Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.

Sammen med din levering modtager du en følgeseddel. På følgesedlen kan du se, hvis der er varer, vi ikke har kunnet levere eller har erstattet (se afsnittet nedenfor om Erstatningsvarer). 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, indtil da er pengene reserveret på din konto.

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusiv moms og afgifter.

 

Kvittering

Når du har gennemført din bestilling på Greenos.dk, modtager du en bestillingsbekræftelse på mail umiddelbart efter. Den endelige kvittering vil du modtage dagen efter betalingen har fundet sted, hvor eventuelle ændringer er påført.

Du kan finde alle dine kvitteringer på "Min Side" på Greenos.dk. Modtager du ikke din bestillingsbekræftelse eller kvittering, kan den være endt i dit spam filter og vil derfor ligge under ’uønsket mails’. 

 

Levering

Særlige forhold ved levering

 Greenos.dk leverer til hele Danmark.

Vi leverer ikke bestillinger som indeholder køl/frostvarer til ikke-brofaste øer. 

Vi kan kun sende ordrer der ikke indeholder køl/frostvarer til ikke-brofaste øer.

Vigtigt info vedr. levering af kolonial varer
Indeholder din ordre kun tørvarer, vil vi i disse tilfælde vælge at sende dine varer til et afhentningssted nær dig. Du vil her få besked via sms fra fragtfirmaet om hvor/hvornår din pakke er klar til afhentning. Derved undgår vi at skulle sende forsendelsen som en køletransport. Hvilket ville være ressourcespil.

Skulle du have problemer med at skulle afhente din ordre ved afhetningssted, så kontakt os på info@greenos.dk så sørger vi for at den bliver leveret på adressen.

Leveringtid

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-5 hverdage efter vi har modtaget din ordre afhængig af om din ordre er en lagervare.

Der kan dog forekomme længere leverings tid i forbindelse med kampagner, udsalg mm.

 

Er du ikke hjemme ved levering?

Er du ikke hjemme, når vi leverer pakken så vil pakke oftest blive stillet foran din hoveddør, medmindre andet er oplyst.

Vi leverer også til jer, der bor i aflåste opgange. Vores frangtfirma leverer i tidsrummet kl. 8-16, hvor budene vil forsøge at komme ind i opgangen og stille din pakke. Hvis du vurderer, at budet ikke har mulighed for at komme ind i opgangen i dagtimerne, kan du indtaste din firma adresse ved bestillingen, i stedet for din privat adresse eller skrive koden til opgangen i kommentarfeltet. Du kan også tilføje en nabo der kan ringes på ved. Budet vil så vidt mulig prøve at kontakte dig telefonisk hvis de ikke kan få adgang til lejligheden. Budet tager under ingen omstændigheder pakken med retur til os.

Priser

Greenos.dk har ingen minimumskøb. Leveringspriserne inkl. håndtering er som følger:

 Fragtpriser

    • Forsendelse til hjemmelevering 65kr for alle ordre under 1000kr
    • Forsendelse er gratis på alle ordre over 1000kr

Der tillægges et emballagetillæg på 10kr og et yderligere emballagetillæg på 20kr ved køb af køle og/eller frostvarer.

 

Afhentning ved vores lager i Nørresundby

Afhent selv dine bestilte varer hos os på Voerbejrgvej 40 1Z, 9400 Nørresundby og spar leveringsomkostningerne. Har du valgt afhentning, giver vi dig besked på mail, når din ordre er klar til afhentning.

Vi har åbent for afhentning mellem 10 og 17 mandag - torsdag. 

Har du valgt afhentning på vores lager, er det dit ansvar at få afhentet varerne ved næste mulige afhentningsdag. Har du ikke modtaget en mail fra os indenfor 2 hverdage, kan mailen være endt i dit spamfilter. Du er altid velkommen til, at give os et kald eller skrive en mail, hvis du ikke har modtaget en mail. 

Ved afhentning har du samme vilkår som, hvis pakken skulle afhentes ved en pakkeshop. Vi har ingen returret på fødevarer og pengene gives derfor ikke retur, hvis varer i din ordre er gået på dato fordi du ikke har afhentet.  

Betaling

Hos Greenos.dk kan du betale med ét af følgende dansk udstedte betalingskort:

Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron og JCB.

Betaling med Dankort, Visa/Dankort, pålægges et fast Kortgebyrerne på 1,75% for dansk udstedte kort og 3,25% for udenlandsk udstedte kort Dette gebyr pålægges af Nets og er først synligt, når du har valgt dit betalingskort.


Faktura

Som virksomhed har du ligeledes mulighed for at få en faktureringsaftale med forudbetaling, medmindre andet er aftalt. Ved oprettelse af en faktureringsaftale, kontaktes Greenos.dk på info@greenos.dk for godkendelse. Fakturaer pålægges et faktureringsgebyr på 15 kr.

 

Fortrydelsesret 

 

Fortrydelsesret ved køb af fødevarer

Ifølge dansk forbrugerlovgivning er der ingen fortrydelsesret ved køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug.

Du kan læse mere om dine muligheder for fortrydelsesret på Forbrugerrådets hjemmeside her.

 

Fortrydelsesret ved køb af andet end fødevarer (non-food)

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer som IKKE er levnedsmidler eller varer til husholdningens løbende forbrug. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager varen.

For at kunne fortryde et køb skal varens stand være så god, at vi vil kunne sælge varen igen til normalpris. Du har ret til at besigtige varen, præcis som i en fysisk butik og efterfølgende returnere varen.

Det betyder dog, at varen skal returneres i god stand og samme mængde, som da du modtog den. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Hvis du tager varen i brug vil det dog som udgangspunkt betyde at fortrydelsesretten forsvinder.

Ved efterfølgende returnering af varer, skal dette ske mod forudgående aftale med kundeservice. Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret skal du selv betale for returfragten.

 

Erstatningsansvar

Greenos.dk indsamler dine dagligvarer direkte fra grossister i Europa. En bestemt vare, kan således være udsolgt.

Såfremt varen er udsolgt vil Greenos.dk så vidt muligt finde et passende alternativ til den udsolgte vare inden for samme prisklasse og mængde - eller bedre. Vi kontakter dig selvfølgelig og får bekræftet, at erstatningsvaren kan bruges.

Prisen for din bestilling forbliver uændret selvom du får en erstatningsvare.

Hvis vi ikke kan finde et passende alternativ, og vi ikke kan levere nogen vare, kommer du selvfølgelig ikke til at betale for varen og beløbet vil automatisk blive fratrukket i din regning.

Eventuelle mangel- eller erstatningsvarer vil fremgå af din endelige kvittering, som du modtager når betalingen er ske.

Du er ikke tvunget til at tage imod erstatningsvarer.

Læs mere under Greenos.dk's fortrydelsesret.

 

Reklamation

Reklamation Fødevarer

Hvis du har oplevet fejl eller mangler i din leverance af fødevarer, kontakt straks vores kundeservice. For at din reklamation skal være rettidig skal der senest reklameres indenfor en uge efter modtagelse, når det gælder letfordærvelige fødevarer.


Reklamation IKKE fødevarer

Hvis du ønsker at reklamere over andet end levnedsmidler skal du tage kontakt til vores kundeservice, enten ved, at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon 71 99 09 15. Når du handler på Greenos.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Husk altid at kontakte vores kundeservice FØR du sender varen retur. 

Ved reklamation bedes du oplyse ordrenummer samt en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Returadresse: GreenOS ApS, Voerbjergvej 40 1Z, 9400 Nørresundby

Varen skal sendes i forsvarlig emballage og sendes som pakke. Husk at gemme kvittering for forsendelse, medmindre du har fået returlabel tilsendt af vores kundeservice.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Er varens eller varens emballages stand ved modtagelse, ikke som ønsket, bedes du med det samme, og uden at tage varen i brug, kontakte os ved, at udfylde vores kontaktformular eller ringe til vores kundeservice på telefon 27 83 93 18.  

Pengene retur

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb bedes du forvente op til 8-14 dage fra den dag, varen er os i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto. 

Vareinformation på Greenos.dk

Greenos.dk gør selvfølgelig alt for at sikre korrekt vareinformation, men vareinformationerne ændres løbende og kan være forskellige fra dem, som vises på Greenos.dk.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til en vare eller til vareinformationerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vareinformationerne er producenternes egne. Greenos.dk tager ikke ansvar for informationernes korrekthed, og der tages forbehold for tastefejl.

Alle billeder er repræsentative billeder af, hvordan varen har set ud. Emballager ændres løbende, og den leverede vares emballagedesign kan være anderledes fra den, der vises på billedet.

Du bør altid læse teksten på den fysiske vare, inden du bruger den, især hvis du stiller bestemte krav til næringsindhold og produktsammensætning eller er allergisk. 

Greenos.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, skrivefejl, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, manglende levering og force majeure.

 

Persondata ved køb

Når du handler hos Greenos.dk, beskytter vi dine personlige oplysninger. Vi ajourfører løbende indholdet i vores politik for, hvordan dine personlige information behandles. 

GreenOS ApS er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du handler på Greenos.dk. Oplysningerne opbevares hos GreenOS ApS, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger på Greenos.dk, bekræfter du samtidig, at vi må anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Vi kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer. 

Du har ret til at kontakte vores kundeservice og få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at GreenOS ApS bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring. 

GreenOS ApS formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for GreenOS ApS. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Vi gemmer dine oplysninger i op til 5 år til vores bogføring, i henhold til regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation.

 
Øvrig information

 

Ophavsret

Tekst og billeder fra Greenos.dk må ikke kopieres uden tydelig kildeangivelse. Kilde anføres som "Greenos - Vegansk Online Supermarked" med et tilhørende link til: Greenos.dk. 

 

Nyhedsmail/SMS og nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsmail og får gode tilbud, inspiration til madlavning, adgang til konkurrencer. 

 

Sociale Medier:

Find os via de sociale medier; Instagram, facebook og snapchat: Greenos.dk – her kan du deltage i konkurrencer, og få gode tilbud dagligt.

 

Konkurrencer på hjemmeside eller sociale medier 

 

Konkurrencebetingelser 

Du kan kun deltage i konkurrencer én gang per trækning. Konkurrencer er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på via sociale medier og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har Greenos ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

 

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på via sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Øvrige informationer

Deltager du i konkurrencer, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen. Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vinderne af konkurrencerne skal selv indberette og afholde præmieafgift overfor SKAT. 

 

Om Greenos

Greenos er et dansk online super marked med hovedsæde i Nordjylland.

Vi sætter en ære i at levere grønne fødevarer af højeste kvalitet, samt altid at betjene og servicere vores kunder optimalt. Vi har valgt at skære omkostninger til butik og manuel ekspedition væk. Besparelsen giver vi i stedet til dig.

Greenos har Danmarks største udvalg af veganske fødevarer.

Generelle henvendelser om vores produkter kan rettes til vores kundeservice, udfyld vores kontaktformular eller ring på telefon 27 83 93 18.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Grønne hilsner

Team Greenos

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27. februar 2017.