Fragt og emballage

Tørvarer/fravalg af køleemballage:

Indeholder din ordre kun tørvarer eller fravalg af køleemballage, vil vi i disse tilfælde sende dine varer til et afhentningssted nær dig. Du vil her få besked via sms fra fragtfirmaet om hvor/hvornår din pakke er klar til afhentning. Derved undgår vi at skulle sende forsendelsen som en køletransport. Hvilket ville være ressourcespil.

Skulle du have problemer med at skulle afhente din ordre ved afhetningssted, så kontakt os på info@greenos.dk, så finder vi en løsning der passer dig.

 

Køletransport/tilvalg af køleemballage:

Har du tilvalgt køleemballage, sender vi dine varer som køletransport til din valgte leveringsadresse. Dette gør vi via fragtfirmaet Xpressen, som leverer dag-til-dag i tidsrummet 8-16. Såfremt du ikke er hjemme, når vi leverer pakken så vil din pakke oftest blive stillet foran din hoveddør, medmindre du har oplyst andet i ordrenoter.

- Bor du i aflåst opgang? Skriv da dørkoden til opgangen i ordrenoter, eller tilføj navnet på en nabo som budet kan ringe på ved. Budet vil så vidt mulig prøve at kontakte dig telefonisk hvis de ikke kan få adgang til lejligheden. Budet tager under ingen omstændigheder pakken med retur til os.

Ønsker du at vide nærmere om hvornår din pakke vil blive leveret på dagen, ring da til Xpressen på tlf. 96261090, og oplys dit navn eller adresse.

 

Levering til ikke-brofaste øer:

Greenos.dk leverer til hele Danmark inkl. ikke-brofaste øer.

Vi har dog ikke mulighed for at leverer kølede varer til ikke-brofaste øer. Vælger du derfor køleemballage til din ordre, vil vi kontakte dig, og finde en passende løsning for dig.

 

Priser på fragt og emballage:
OBS! Fri fragt på alle ordrer over 1.000,-
GLS fragt: 49,-
Xpressen fragt: 49,-
Valgfri køleemballage: 35,-

Klik her og gå tilbage til: