Fragt og emballage

Fragt og emballage

Tørvarer/fravalg af køleemballage
Køleemballage:
Sendes i fødevaregodkendte termo poser eller køleboks samt køleelementer til forsendelse af dine kølevarer. Vi sender dine kølevarer i fødevaregodkendt emballage med køleelementer, så dine varer kan holde sig kolde hele vejen hjem til dig.
Bestiller du til pakkeshop er det vigtigt at du afhenter dine kølevarer samme dag som de bliver indleveret for at varerne modtages kølet. Vores køleemballage kan holde temperaturen i op til 36 timer fra afsendelse og varerne skal derfor afhentes samme dag som de ankommer.
 
Køletransport/tilvalg af køleemballage:

Har du tilvalgt køleemballage, sender vi dine varer med køleemballage til din valgte leveringsadresse. Såfremt du ikke er hjemme, når vi leverer pakken så vil din pakke oftest blive stillet foran din hoveddør, medmindre du har oplyst andet i ordrenoter.

- Bor du i aflåst opgang? Skriv da dørkoden til opgangen i ordrenoter, eller tilføj navnet på en nabo som budet kan ringe på ved.

Levering til ikke-brofaste øer:

Greenos.dk leverer til hele Danmark inkl. ikke-brofaste øer. Dog vil køleemballagen effekt aftage ved adresser på ikke brofaste øer, da pakken herved vil have en ekstra leveringsdag. Vi kan derfor ikke garantere at varerne vil være 100% kolde ved ankomst hvis din adresse er på en ikke-brofast ø.

Priser på fragt og emballage:
OBS! *Fri fragt på alle ordrer over 499kr.
*Pakkeshop
Hjemmelevering + 39kr.
Under 499kr.
Pakkeshop: 39,- 
Hjemmelevering: 59,-
Valgfri køleemballage: 35,-

Klik her og gå til:

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods