Fragt og emballage

Fragt og emballage

Tørvarer/fravalg af køleemballage
 
Køletransport/tilvalg af køleemballage:

Har du tilvalgt køleemballage, sender vi dine varer med køleemballage til din valgte leveringsadresse. Såfremt du ikke er hjemme, når vi leverer pakken så vil din pakke oftest blive stillet foran din hoveddør, medmindre du har oplyst andet i ordrenoter.

- Bor du i aflåst opgang? Skriv da dørkoden til opgangen i ordrenoter, eller tilføj navnet på en nabo som budet kan ringe på ved.

Levering til ikke-brofaste øer:

Greenos.dk leverer til hele Danmark inkl. ikke-brofaste øer. Dog vil køleemballagen effekt aftage ved adresser på ikke brofaste øer, da pakken herved vil have en ekstra leveringsdag. Vi kan derfor ikke garantere at varerne vil være 100% kolde ved ankomst hvis din adresse er på en ikke-brofast ø.

Kan varerne holde sig uden køl?
Det korte svar - Ja. De fleste kunder fravælger faktisk dette tillæg da veganske plantebaserede varer oftest sagtens kan klare sig uden køl. Grunden til at det står på mange af de veganske varer er fordi mange producenter ønsker at varerne får en god placering i supermarkederne. Vores og andres erfaring er, at varerne på ingen måde tager skade selvom de har været uden for køl. Vi anbefaler dog stadig at du smider dem på køl når du har dem hos dig.

 

Priser på fragt og emballage:
OBS! *Fri fragt på alle ordrer over 349kr.
*Pakkeshop
Hjemmelevering + 39kr.
Under 349kr.
Pakkeshop: 39,- 
Hjemmelevering: 59,-
Valgfri køleemballage: 35,-

Klik her og gå til:

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods