
Fyldte Pretzel-boller med Nacho-ost
Skal du prøve noget nyt? Disse vegansk "skinke"fyldte pretzel-boller, serveret med deres egen skræddersyede veganske nachoostdip, er den eneste snack du nogensinde får brug for!
4 portioner
Hvad du skal bruge:
Boller:
450 g tilberedt pizza dej (vælg din yndlings veganske opskrift), opdelt i 4 stykker
2 spiseskefulde vegansk smør
3 hvidløgsfed, knuste
1 dl Tofurky Røget skinke eller Tofurky Hickory Røget pålæg
1 spiseskefuld frisk mynte
Urtekram Sort peber
1.5 dl bagepulver
1 spsk ren ahornsirup blandet med 1 tsk vand
Groft salt
Nachoosten:
1 dl rå Biogan cashewnødder, gennemvædet i mindst 2 timer
1 dåse flåede peberfrugter
2 spsk Marigold glutenfri gærflager
1/2 tsk Biogan gurkemeje
1/4 tsk Urtekram fint Atlanterhavssalt
1/8-1/4 tsk knust cayennepeber
Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 220 ° C. Læg et stykke bagepapir på en bradepande.
2. Smelt smørret i en lille pande og steg hvidløget i ét minut over lav varme.
3. Drys timian og sort peber over den forberedte dej. Rul hvert stykke dej til et 1/2 cm tykt reb og rul det fladt med en kagerulle. Børst dejen med hvidløgsmør og drys skinke udover. Derefter samles dejen på bredden, så det igen danner et ½ cm tykt reb. Fold rebet i to dele over din finger. Drej de løse ender omkring hinanden et par gange og træk derefter enden igennem den cirkel du har lavet med din finger.
4. 24 dl vand og bagepulver kommes i en stor gryde og får det op at koge. Brug en ske og læg hver ”pretzel” i vandet i 30 sekunder, lad vandet løbe af, tør dem godt og læg dem på en bradepande. Pensl dem let med sirupglasur og drys med salt.
5. Bages til de er gyldenbrune, ca. 15-20 minutter.
6. I en blender placeres cashewnødder, paprika, gærflager, gurkemeje, salt, cayenne og 1/4 kops vand og blendes indtil det er helt glat. Der kan tilføjes lidt mere vand, hvis det er nødvendigt.
7. Server pretzels varm med ostesauce.
Efterlad en kommentar