Kokosbudding med Matcha, Chia & Mango

Kokosbudding med Matcha, Chia & Mango

Lækker kokosbudding til morgenmad eller frisk dessert.

Antal Personer: 3

Samlet Tid: 70 min. ~ Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser

100 g Lima Ris Cuisine
150 ml Lima Risdrik Kokos
20 ml Lima Si'doux Rissirup
1 spsk Biogan Chiafrø
1 kl matchapulver
25 g stivelse fra majs, kartoffel eller arrowroot
1 mango
Brændt kokos

Tilberedning

  • Hæld grøntsagscreme, risdrikken, sirupen, chia-frøene, matchaen og stivelsen i en skål og bland.
  • Opvarm blandingen på medium varme, indtil den tykner (ca. 2 minutter) og sæt varmen i den første position. Sørg for, at omrøre konstant.
  • Opdel buddingen i 2-3 skåle og lad afkøle.
  • Blend mangoen og fordel den over buddingen.
  • Afslut med revet kokos og sæt i køleskabet i mindst en time, før du spiser budding.

    Godt råd
    Dekorér buddingen med citronskal. Brug evt. jordbær eller hindbær istedet for mango, alt efter årstiden. Det går godt med kokos og matcha.
Forrige indlæg Seitan i Urter & Chiafrø
Næste indlæg Veganske Muffins med Quinoa

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes