Veganske Muffins med Quinoa

Veganske Muffins med Quinoa

Lækre veganske muffins som forret til fire.

Antal Personer: 4
Samlet Tid: 40 min. ~ Tilberedningstid: 25 min.

Ingredienser

6 spsk varmt vand
2 spsk linfrø, malet til pulver
1,20 dl varm Lima Hirsedrik
1 spsk Biogan Æblecidereddike
1 spsk Lima Si'doux Rissirup
175 g mel
Urtekram Økologisk Bagepulver
1 knivspids Urtekram Havsalt
½ tsk Urtekram Spidskommen
200 g gulerødder, revet
1 pose Lima Vegi Mix med Bulgur, Quinoa & Kikærter
30 g rosiner
Hakket persille
Olie til forme
En knivspids peber

Tilberedning

  • Bland det varme vand med hørfrø. Sæt fra i 10 minutter. Bland den varme hirsedrik med æbleciderddiken. Sæt fra i 10 minutter. Derefter tilsættes rissirup. Sæt til side. Bland de tørre ingredienser i en skål: mel, bagepulver, salt, spidskommen og peber. Tilsæt hørfrø og hirse til blandingen. Bland godt.
  • Forvarm ovnen til 210° C. Tilsæt gulerødderne, Vegi Mix, rosinerne og persille. Bland godt. Hæld blandingen i muffinformene. Bages i ovnen i 15 minutter.
  • Tag dem ud af formene og lad køle.
Forrige indlæg Kokosbudding med Matcha, Chia & Mango
Næste indlæg Veganske Frikadeller i Tomatsauce

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes