Veganske Frikadeller i Tomatsauce
Lækre veganske frikadeller i tomatsauce for to.
Antal Personer: 2
Samlet Tid: 55 min. ~ Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
Til Tomatsauce:
3 spsk olivenolie
1 tsk Urtekram Karry
200g Eden Tomatsauce
2 spsk Lima Tamari Sojasauce
Til Frikadeller:
2 spsk Biogan Chiafrø, pulvermalet
1,2 dl vand
1 rødløg, groft hakket,
2 fed hvidløg, presset
1 pose Vegi Mix med Bulgur, Quinoa og Kikærter
60 g Lima Havregryn
1 lille courgette, revet
2 små løg, finthakket
1 spsk koriander, hakket
1 spsk olivenolie
1 dl Lima Risdrik Original
En smule Lima Gomasio Original
En knivspids Fint Atlantisk Havsalt
En knivspids peber
Tilberedning
- Tomatsauce med Tamari: Opvarm olivenolie i en gryde og tilsæt ingredienserne i saucen under omrøring. Lad dem simre i et par minutter. Sæt til side.
- Bland chiafrøene med vandet. Lad hvile i 20 minutter. Lav puréen blender, med hvidløg, risdrikken og halvdelen af Vegi Mix. Hæld blandingen i en skål og bland den med havregryn, den revede courgette og salt. Rør godt, indtil havregrynene absorberes. Tilsæt den resterende Vegi Mix til blandingen med chaiblandingen, de små løg, koriander, salt og peber. Bland godt. Lad køle i 15 minutter. Form frikadellerne i hænderne.
- Lad olivenolien varme op på panden. Varm frikadellerne over en lav varme i 5 minutter. Serveres med tomatsaucen.
Efterlad en kommentar