Dessert ~ Vegansk Pæretrio (4 pers.)

Dessert ~ Vegansk Pæretrio (4 pers.)

Lækker vegansk dessert til fire personer. 

Antal Personer: 4

Samlet tid: 55 min. ~ Tilberedningstid: 50 min.

Ingredienser

Til müsli:
125 g Lima Muesli Original
en knivspids havsalt
25 g ris sirup
25 g kokosolie
25 g speltmel
1 tsk kanel
Ingredienser til de pocherede pærer:
220 g Lima Si'doux Rissirup
250 ml vand
1 spsk Lima Green Tea Sencha Ginger Cardamom
4 modne pærer

Til karamel og Umeboshi:
1 t Lima Umeboshi Paste - Tørret Blomme Sauce
12 store dadler
2 spsk Lima Si'doux Rissirup

Ingredienser til vegansk is fra grøn Sencha-te:
500 ml Lima Risdrik Kokos
125 g Lima Si'doux Rissirup
1 spsk Lima Green Tea Sencha Ginger Cardamom
3 kardemommebælge
125 gr Biogan Cashewnødder, gennemblødt
75 g Urtekram Kokosolie

Ingredienser til vegansk citroncreme:
125 gr Biogan Cashewnødder, gennemblødt
60 ml EDEN Citronsaft
40 Urtekram Kokosolie
40 g Lima Si'doux Rissirup
En knivspids Urtekram Atlanterhavssalt
85 ml Lima Risdrik Kokos

 

Tilberedning

  • Müsli
    Forvarm ovnen til 150 ° C. Smelt rissirup sammen med kokosolie på lav varme. Bland de andre ingredienser i en stor skål og spred dem over en bageplade. Bag i ca. 25 minutter og lad afkøle.
  • Pærer
    Varm rissirupen, vandet, citronsaften og den grønne te til lige under kogepunktet og lad det blande i 5 minutter. Tilsæt pærerne og lad det varme i ca. 3 minutter (afhængig af pærenes modenhed). Lad det køle ned sammen og behold pærerne i sirupen.
  • Dadelkaramel
    Bland dadlerne sammen med Umeboshi blommesauce og rissirup i en glat fløde i en blender. Hvis dadlerne er for hårde, kan du tilføje lidt vand.
  • Vegansk Is
    Varm risen med rissirupen, kardemommebælgene og den grønne te. Lad afkøle (evt. natten over). Hæld blandingen gennem en sigte og bland sammen med cashewnødderne og kokosolien indtil den er glat. Put i en ismølle. Har du ikke en ismølle? Intet problem! Frys blandinden i små portioner. Når den er frosset, kan du blande dem i en blender med lidt risdrik. På denne måde laver du frisk og cremet is gang efter gang.
  • Vegansk Citroncreme
    Bland alle ingredienser i en blender til en glat creme. Sæt fløden i en rørpose eller i forme og lad den stivne i køleskabet i mindst 2 timer.
  • Slutteligt
    Hæld et par spiseskefulde af müslien i bunden af en lækker skål. Læg herpå tre stykker pære, en skefuld karamel og et par omgange citroncreme. Afslut med en kugle grøn Sencha-te is eller to.
Forrige indlæg Veganske Frikadeller i Tomatsauce
Næste indlæg Vegansk Havregrød med Mango

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes