Tærte med Kartoffelkant, Rosmarin, Svampe & Gouda

Tærte med Kartoffelkant, Rosmarin, Svampe & Gouda

Ingredienser:

2 store kartofler

2 spsk olivenolie

6 niveau spiseske Follow Your Heart VeganEgg pulver

3.75 dl + 1.25 dl iskold ikke-mejeri creamer

3.75 dl cremini svampe, vasket og tyndtskåret

2 spsk frisk rosmarin, finhakket

1 fed hvidløg, hakket

1 pakke Follow Your Heart Røget Gouda Skiver

salt og peber efter smag

 

Opskrift:


Forvarm ovnen til 260 ° C. Mens ovnen forvarmer, skal kartoflerne vaskes og skrælles. Brug et mandolinjern eller skarp kniv, og skær kartoflerne på længderetningen i tynde skiver/ovaler.

Vend kartoffelskiverne i olivenolie, salt og peber. Arranger alle skiverne i et enkelt lag på en stor bageplade. Steg dem herefter i ovnen i 10-12 minutter, indtil de er let bagt men stadig bøjelige. Fjern dem fra ovnen og sæt dem til side for at afkøle.

Sænk ovnstemperaturen til 180 ° C. I en stor skål, piskes VeganEgg pulveret sammen med 3.75 dl iskold ikke-mejeri creamer. Pisk indtil glat. Tilsæt den resterende del creamer, svampe, rosmarin og ristet røget Gouda til blandingen. Smag til med salt og peber og bland alle ingredienser godt sammen.

Spray et rundt ildfast tærtefad med raps eller olivenolie. Tilpas forsigtigt kartoffelskiver, så de danner en flot skorpe omkring fadet. Hæld tærteblandingen i fadet og sæt det i ovnen. Lad den bage i 50-55 minutter, hold øje med at kartoffelskiver ikke brænder på eller bliver sorte.

Fjern det herefter fra ovnen. Skær tærten i skiver og server.

Velbekomme!

 

Forrige indlæg Vegansk Scrambled Eggs
Næste indlæg Crepes Suzette med Appelsinsmør

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes