Crepes Suzette med Appelsinsmør

Crepes Suzette med Appelsinsmør

 

Pandekage ingredienser:


5.6 dl iskold sojamælk creamer

2 spiseskefulde Follow Your Heart VeganEgg pulver  

1 spsk økologisk sukker

1 spsk appelsinlikør (Cointreau)

2.5 dl stuetemperatur vand

2.5 dl økologisk mel

1/8 tsk havsalt

2 spiseskefulde økologisk sukker, til topping *Hvis man lyster

Appelsinlikør og cognac, til topping *Hvis man lyster

  

Appelsinsmør ingredienser:


Skallen af 1 appelsin

0.85 dl appelsinsaft

0.85 dl økologisk sukker

1.25 dl veganske smør

 

Opskrift:


I en blandeskål, piskes creamer og VeganEgg pulver til en ensartet masse. Sæt derefter til side. Tilsæt tilberedt VeganEgg, sukker, orange likør, vand, mel og havsalt i en blender. Bland til den er glat. Sæt til side i 10-15 minutter.

For at lave appelsinsmør, skal der i en lille skål lægges appelsinskal og sukker. Herefter skal det med en stavblender blendes, ind til det er en ensartet masse. Tilsæt smør og blend indtil det er godt pisket. Hæld appelsinsaft i mens blenderen kører. Placer det herefter i køleskabet.

For at lave pandekager, opvarmes en non-stick pande og påføres smagsolie i et let lag. Tør det herefter med køkkenrulle. Ved hjælp af en spatel tilsættes pandekagedejen til midten af ​​gryden og spredes ud i en cirkulær bevægelse fra midten til kanten.

Efter to minutter skal du køre en plastikspatel rundt om kanten af ​​pandekagen. Få frigjort pandekagen fra panden og vend den. Steg den på den anden side. Placer herefter pandenkagen på en tallerken eller lignende. Denne process gentages for hver pandekage.

Tag appelsinsmøret fra køleskabet og varm det i en gryde.

Når pandekagerne er færdige, dyppes hver i det smeltede appelsinsmør. Fold dem herefter til trekanter. Enten kan de serveres sådan, ellers kan de flamberes.

Placer pandekagerne i et lavt, ildfast fad og drys dem med sukker, hvis det ønskes. Hæld en smule orange likør og cognac på toppen og flamber, hvis det ønskes. Lad flammen dø og servér varmt.

 

Velbekomme!

 

Forrige indlæg Tærte med Kartoffelkant, Rosmarin, Svampe & Gouda
Næste indlæg Jalapeño Pizza

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes