Vegansk Scrambled Eggs

Vegansk Scrambled Eggs

Vegansk Scrambled Eggs

Ingredienser

2 spiseskefulde VeganEgg

1/2 kop iskoldt vand

1 tsk vegansk smør (nok til at oliere en pande)

 

Fremgangsmåde

Smelt veganskmør i en forvarmet mellemstor stegepande ved medium høj varme.

Pisk eller bland "æg" ingredienser indtil massen er glat.

Hæld blandingen i stegepande (det skal syde) og begynd straks at ”scramble”.

Rør ofte og jævnt med en spatel, indtil æggene er faste.

VeganEgg tager længere tid end almindelige æg, så vi anbefaler 6-8 minutter eller til helt kogt.

Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

Forrige indlæg Vegaloumi Burger
Næste indlæg Tærte med Kartoffelkant, Rosmarin, Svampe & Gouda

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes