Veganske doughnuts - veganske opskrifter - greenos.dk
Veganske Doughnuts

Veganske Doughnuts

Mangler du den perfekte søde, og synddige :), kage til eftermiddagskaffen? Lad Line Mailis forføre dig med denne vidunderlige opskrift på veganske doughnuts. Du kan læse mere om Line via hendes blog her.

Opskrift og fremgangsmåde

Opskriften giver ca. 20 stk.

4 dl plantemælk 
50 g gær
½ dl olie
1 tsk sukker
lidt salt
1 tsk vaniljesukker
600 g hvedemel
og 1 liter olie til stegning

Hvis plantemælken er kold, varmes den op i en gryde, til den har “lillefinger-temperatur”. Opløses gæren i den lune mælk og tilsæt sukker, salt, vaniljesukker og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen – det er ikke sikkert at det er nødvendigt at bruge det hele. Dejen skal være blød og fugtig, uden at klistre for meget. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve ca. 45 min.

Slå dejen ned, strø mel på bordet og rul dejen ud som en pizza, ca. 1 cm tyk. Brug en udstiksform eller et glas, på ca. 8 cm i diameter, til at stikke fine, runde doughnuts ud. Brug en mindre udstiksform, på ca. 2 cm i diameter, til at lave hullet i midten af dine doughnuts – alternativt kan man bruge tuden af en flaske.

Fyld en gryde eller dyb pande med olie og varm olien op ved middel varme – det er vigtigt at olien ikke bliver for varm, for så bliver dine doughnuts ikke gennembagte når du steger dem.

Når olien er varm, er det tid til at stege doughnuts. Kom 3-4 stk i olien ad gangen, lad dem stege et par minutter på hver side inden de tages op og trilles i sukker. Du kan også vælge at dekorere dine doughnuts med glasur og krymmel.

__________

Greenos har altid et stort udvalg af bageprodukter som er 100% vegansk. Find den mel du mangler, gær eller noget helt tredje. Husk vi altid har +2000 veganske produkter.

Forrige indlæg Green smoothie
Næste indlæg Vegansk Pasta alla Carbonara

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods