Vegansk Pasta alla Carbonara

Vegansk Pasta alla Carbonara

Virkelig lækker vegansk opskrift på pasta alla carbonara. Klassikeren fra Rom - Den veganske version!

 

Ingredienser

200g Wheaty Spacebar Hemp
500 g Urtekram Fettucine
60g valnødkerner
80 ml vand
120 ml Lima Risdrik Original
1 spsk Lima Si'doux Rissirup
½ bundt persille
Olivenolie
Salt & Peber
En lille smule revet citronskal

 

Tilberedning

  • Kog pastaen i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen.
  • Mens pastaen er tilberedning, skær Spacebar Hemp ud i meget tynde skiver, og smør kortvarigt skiverne i olivenolie.
  • Bland nødderne sammen med grøntsagsmælken, sirupen og lidt vand.
  • Opvarm mælkeblandingen og lad den koge lidt ned. Tilsæt salt og peber.
  • Hæld pastaen på en tallerken og fold Spacebar-skiverne.
  • Hæld forsigtigt saucen over den, bland pastaen og saucen op og grovhak persillen, og tilføj dette til blandingen.
  • Garnér med den revede citronskræl!
Forrige indlæg Veganske Doughnuts
Næste indlæg Veganske fastelavnsboller

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes