
Vegansk Pasta alla Carbonara
Virkelig lækker vegansk opskrift på pasta alla carbonara. Klassikeren fra Rom - Den veganske version!
Ingredienser
200g Wheaty Spacebar Hemp
500 g Urtekram Fettucine
60g valnødkerner
80 ml vand
120 ml Lima Risdrik Original
1 spsk Lima Si'doux Rissirup
½ bundt persille
Olivenolie
Salt & Peber
En lille smule revet citronskal
Tilberedning
- Kog pastaen i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen.
- Mens pastaen er tilberedning, skær Spacebar Hemp ud i meget tynde skiver, og smør kortvarigt skiverne i olivenolie.
- Bland nødderne sammen med grøntsagsmælken, sirupen og lidt vand.
- Opvarm mælkeblandingen og lad den koge lidt ned. Tilsæt salt og peber.
- Hæld pastaen på en tallerken og fold Spacebar-skiverne.
- Hæld forsigtigt saucen over den, bland pastaen og saucen op og grovhak persillen, og tilføj dette til blandingen.
- Garnér med den revede citronskræl!
Efterlad en kommentar