Pasta Bolognese
ingredienser
Til tofu:
1 blok ekstra fast tofu (ca. 340 g)
0.6 dl vegetabilsk bouillon
3 spsk tomatpuré
2 spsk tamari
1 spsk olie
2 spsk tørgær
1 spsk hvidløgspulver
2 1/2 tsk chilipulver
2 tsk løgpulver
1/2 tsk peber
1/4 tsk salt
1/8 tsk cayenne
Andre ingredienser:
Tomatsauce (ca. 700 g)
Follow Your Heart parmesan
Instruktioner:
Indstil ovnen til 220 ° C grader.
Massér på tofu-blokken i 5 minutter.
I mellemtiden kombineres marinadeingredienserne sammen i en stor skål. Pisk for at få en ensartet masse og sæt efterfølgende til side.
Smuldr tofuen over den store skål.
Bland godt, så tofuen er godt dækket af marinaden.
Læg pergamentpapir eller en silikonemåtte på en bageplade.
Spred tofublandingen jævnt på bagepladen med en spatel. Bag det i 25 minutter, omrør lejlighedsvis.
Mens det er i ovnen, kan vandet til pastaen sættes til at koge
Opvarm Marinara Sauce på lavt i en medium krukke på komfuret.
Når pastaen er kogt, skal vandet hældes fra og sæt det derefter pastaen til side.
Når tofu-blandingen er klar, tilsættes til den kogende sauce og det blandes godt.
Servér med pasta og top af med Follow Your Heart Parmesan.
Opbevar saucen i en separat beholder i køleskabet i op til 7 dage. Alternativt kan den også fryses.
Velbekomme!
Efterlad en kommentar