Jalapeño Pizza
Ingredienser
Smøreost sauce ingredienser:
1 bøtte vegansk smørreost (ca. 220 g)1 skalotteløg, finhakket tsk hvidvineddike1 spsk mandelmælk¼ tsk tørret oregano¼ tsk havsalt¼ tsk finmalet sort peber
Topping Ingredienser:
1 forlavet pizza dej (din yndlings)
1.25 dl fuld hvede rasp
6 skiver vegansk bacon, skæres i store tern
4-5 friske jalapeños, uden kerner og skåret i tynde skiver
3.75 dl Follow Your Heart vegansk mozzarella
1.2 dl Follow Your Heart vegansk cheddar
0.6 dl frisk persille, blade groft hakket, til topping* valgfrit
Opskrift:
Forvarm ovnen til 230 ° C. Hvis du bruger en pizzasten, kan den med fordel varmes op samtidig med ovnen.
Til sauce:
I en stor skål tilsættes smøreost, salte, eddike, mandelmælk, oregano, havsalt, peber og bland godt. Sæt derefter til side.Rul dejen ud på en ren overflade til en ca. 30 cm bred rund pizza. Brug brødkrummer til at forhindre dejen fra at klæbe til overfladen.Top med flødeostsauce og fordel herefter de skiveskårne jalapeños og bacon jævnt rundt på overfladen. Fordel til sidst de to slags ost. Glid forsigtigt pizzaen op på stenen eller bagepladen.Bag 22-24 minutter eller indtil osten smeltes. Server varm. Top med persille *valgfrit.
Velbekomme!
Efterlad en kommentar