Veganske fastelavnsboller

Veganske fastelavnsboller

Fastelavnsboller
(10-15 stk)

Du får her vores bud på de lækreste veganske fastelavnsboller. Fastelavnsboller uden mælk og æg.

Dej:

 Fyld:

 Glasur:

 Fremgangsmåde:

  1. Opløs gæret i vand, tilsæt derefter sukker og vaniljesukker
  2. Tilsæt smeltet plantemargarine, salt og melet lidt efter lidt, og ælt dejen godt.
  3. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
  4. Pisk biovegan pulver med sojadrik i 5 min til cremen er luftig og blød
  5. Slå dejen ned og rul den ud til en stor firkant
  6. Derefter skærer du dejen ud i små firkanter, jeg fik 15 stk ud af dejen
  7. På hver firkant placeres 1 spsk. Kagecreme, et stykke mørk chokolade
  8. Efterfølgende lukkes siderne sammen om cremen og chokoladen. Sørg for at alle ender er godt lukket til, så cremen ikke render ud!
  9. Placer bollerne på en bageplade, med lukningen nedad.
  10. Lad bollerne efterhæve i 30 minutter tildækket.
  11. Pensel bollederne med lidt plantedrik eller kold kaffe, og bag derefter bollederne ved 200 grader varmluft ovn i cirka 15 minutter, eller til de er let gyldne.
  12. Sæt bollerne til afkøling
  13. Pynt med glasur og evt. lidt pynt

VELBEKOMME! 

Næste indlæg Crostini med Grøn Chili

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes