Tagliatelle med Veggie Bolognese
Tagliatelle med Svampe Bolognese til 3-4 personer.
Ingredienser
- 250g tagliatelle
- 100ml Veggie Bolognese
- 300g hakkede tomater
- 50g GreenVie Parveggio revet parmesan ost
- 300g finthakkede champignon
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 finthakket rødløg
- 2 finthakkede gulerødder
- Fint atlanterhavssalt, peber, basilikum
Start med at riste løgene og hvidløgene i en sovsegryde med lidt olivenolie. Efter to minutter tilsættes gulerødderne og champignonen. Tilsæt godt med salt og peber og kog i 6-7 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater og Veggie Bolognese og skru ned for varmen. Tilsæt igen salt og peber, og tilsæt frisk basilikum. Kog i 10 minutter. I mellemtiden kan du tilberede tagliatelle ifølge emballageinstrukserne (typisk 6-8 minutter).
Servér med revet GreenVie Parveggio parmensanost. Velbekomme!
Efterlad en kommentar