Vegansk jul - Få et indblik i de veganske muligheder - GreenOS
Vegansk jul

Vegansk jul

Vegansk jul med julemad som smager fantastisk og næsten som den julemad du kender. Det behøver ikke være besværligt at spise vegansk, når højtiderne rammer. Med de rigtige ingredienser kan du få en vegansk jul med smagfulde retter, som du kan spise sammen med din familie. Julen handler om traditioner og med Greenos store sortiment af veganske ingredienser, kan du skabe nye og sunde vaner og traditioner med vegansk julemad. 

Hvad er en vegansk jul?

En vegansk jul er en alternativ juleaften, hvor du i stedet for at spise traditionel julemad, som i Danmark altid har bestået af and og flæskesteg, laver du en vegansk julemiddag. Vegansk jul bliver mere og mere moderne, fordi mange af os er begyndt at gå mere op i bæredygtighed og miljøet. Og når du vælger at holde en vegansk jul, kan du gøre det med god samvittighed uden at gå på kompromis med hverken smagen eller de hyggelige traditioner. Måske kan du oven i købet få overbevist nogle af dine andre familiemedlemmer om, at vegansk julemad smager glimrende, og at det ikke behøver at betyde, at man ikke kan deltage i det store og hyggelige julefestmåltid. 

En måde at holde at holde en mere bæredygtig jul, kan være at give en tur i gave frem for fysiske produkter. Du kan her 
læse om ny måde at tage på weekendophold.

Alternativt kan man arbejde med andre former for gaver, hvor man inkorporerer naturen. Her kan man hoppe på bølgen omkring keramik, som er ret populært i de større byer. Du kan læse nogle ofte stillede spørgsmål til keramik her, hvis du vil se om det er noget for dig. 

Vegansk jul med vegansk julemad

Greenos har et stort sortiment af vegansk julemad som du kan bruge til at lave julemiddagen og til at lave lækre ting til december måned. Findes der noget bedre end at have en undskyldning for at spise risengrød hele måneden fx? 

Se et udpluk her: 

Du kan finde inspiration til juleopskrifter i dette fantastiske veganske univers.

Har du brug for andre veganske juleopskrifter?

Er du på udkig efter fx vegetar julefrokost opskrifter eller veganske æbleskiver opskrifter?

Så kan du med fordel investere i denne gode bog “Vegansk til Højtider og Fest”, hvor du kan finde en masse lækre opskrifter. 

Du kan finde ingredienserne til at lave utroligt lækre veganske æbleskiver hos Greenos. Og har du planlagt en stor julefrokost, er der også masser af veganske madvarer at vælge mellem hos os. Se fx vores veganske Salami eller vores veganske bacon, som du kan kombinere med vores lækre bønnepostej

Når det kommer til de søde sager, er der ingen vegansk jul uden brunkager og pebernødder, vel? Slå dig løs, og lad dig inspirere til en ægte vegansk jul og decembermåned! 

Står du og skal vælge vinen til aftensmaden, så kan du eventuelt læse denne vinguide, som fortæller om bl.a. naturvin. 

Vegansk bagning og madlavning

Er du glad for at bage og leder du efter ingredienser der er 100 % veganske, som du kan servere til jul eller for dine venner i december måned til noget julehygge? Greenos har et stort udvalg af veganske madvarer og bageartikler, så du kan lave dig en lækker julekage, dessert, grød mm. Hvorfor spilde en masse tid på at finde ingredienserne i et tilfældigt supermarked, når du kan finde det hele ved Greenos? Gør dig klar til julen og kom i julestemning ved at lave veganske havregrynskugler, småkager, risengrød og alt andet godt fra højtiden, som dine gæster vil elske. Og imens kagerne er i ovnen kan du nemt få din daglige motion ind ved en cykeltur i det friså du med god samvittighed kan nyde de lækre veganske kager. En kombination af frisk luft og søde sager er den helt rigtige vej til en skøn jul!

Reserver vegetarisk andesteg

Hos Greenos ønsker vi dig den bedste veganske jul til dig, og hvis du allerede nu vil være sikker på at kunne lave en lækker vegansk julesteg til din julemiddag, så skal du skynde dig at reservere én, for de bliver hurtigt udsolgt. 

Reserver julesteg


Stop madspild

Greenos går op i madspild og miljøet. Som noget helt særligt har vi en “STOP MADSPILD” sektion, hvor du kan finde lækre varer til en meget nedsat pris til en kort holdbarhed. Så hvis du vil hjælpe os med at værne om miljøet, er det hos Greenos du kan starte. 
Vegansk- og vegetariskkost udleder i øvrigt også ca. 50% mindre CO2 end kødbaseret kost. Det veganske valg i hverdagen er derfor allerede mere miljørigtigt i sig selv. Hvis du er interesseret i andre tips til at gøre din hverdag mere bæredygtig, kan du læse dette blogindlæg

Hvad siger kunderne om Greenos?

Trustpilot har vi en score på 4,5, og det er vi enormt glade for! Vi går meget op i, at vores kunder er tilfredse med vores services og produkter. Hos Greenos er vi meget passioneret omkring bæredygtighed og økologi, og det skal helst afspejles gennem vores brand. 

Få en vegansk jul med Greenos

Julen er en skøn højtid og den skal fejres med maner! Hvad enten du lige er blevet veganer eller har været det hele dit liv, er Greenos et godt sted at finde smagfulde og gode veganske varer til december måned og juleaften. 

Det er nemt at bestille vores varer, og vi har prismatch på alle netpriser. 

Hvis du ikke kan vente med at modtage dine nye varer,  har vi heldigvis hurtig levering på 1-4 hverdage og ofte kun 1-2 dage. 

Vi glæder os til at handle med dig og håber du får en dejlig jul!  

Forrige indlæg Veganske kosttilskud
Næste indlæg Vegansk madplan - Alt det der kan give en god start

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods