Vegansk for millioner - lejlighed til 42 millioner kr.

Vegansk for millioner - lejlighed til 42 millioner kr.

Vegansk for millioner – eller måske bare London på vegansk

Leder du også bare efter den perfekte lejlighed, men kræver vegansk standard? Så behøver du ikke lede længere, fordi denne smukke lejlighed, til den nette sum af 4.95 millioner pund (ca. 42 millioner kroner), er lige kommet til salg i den vestlige del af London.

Meget af inventaret er luksus, som man kan forvente af en lejlighed til 42 millioner, men der er en relevant, og bæredygtig, forskel. Alt er nemlig 100% vegansk. Læder, ruskind, dun er alt sammen blevet erstattet med veganske alternativer for at sikre et bæredygtigt og grønt miljø. Selv malingen er vegansk, noget som den gravide hertuginde Meghan Markle også har fået øjnene op for og bruger til at male sit kommende barns værelse med.

Hvis du ikke lige har 42 millioner til at kaste efter en vegansk lejlighed i London, så kunne det måske være mere interessant med et vegansk hotelværelse?

Ønsker du også at have dit hjem til at ligne noget for en million, så tjek disse tips og idéer til dekoration af terrasse og altan.

Vegansk pude-menu på Hilton

Hilton Bankside i London kan nu slå dørene op for deres første veganske værelse som tilbyder alt den rejsende veganer kunne drømme om. Alt er 100% vegansk. De besøgende har endda en ”pudemenu” hvor de kan vælge hvilket plantebaseret indhold deres pude skal have. I den gastronomiske ende har du selvfølgelig også mulighed for at vælge en vegansk ”room-service” menu med dertilhørende snacks og drikkevarer.

Overvejer du nu en lækker vegansk dyne eller måske en menu af veganske puder du kan vælge ud fra? Du er måske bare blevet sulten efter søde sager?

Så slå et smut forbi og kig på vores udvalg i Dyner, puder & madrasser og slik.

Forrige indlæg Kan kød være vegansk?
Næste indlæg Fremgang: Nuanceret syn på vegansk kost til børn under 2 år. fra Sundhedsstyrelsen.

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods