Stella McCartney's Veganske hals tatoveringer
Stella McCartney's Veganske hals tatoveringer

Stella McCartney's Veganske hals tatoveringer

Når det kommer til de mest prestigefyldte catwalks rundt om i verdenen, har de desværre været præget af pelse, skind i mange former og farver. Nu er en ny trend ved at se dagens lys i 2019, og det er en af de bedre slags.

Flere modeller var nemlig set ved Stella McCartney’s forårsshow med ”Vegan” og ”fur free fur” – tatoveringer på blandt andet øreflippen, ansigt og hals. Der er dog kun tale om midlertidige tatoveringer, men det var ikke desto mindre et statement omkring hvem der helst ser en mere bæredygtig og dyrevenlig fremtid for modebranchen. Tatoveringerne blev tegnet på modellerne af den kendte makeup-artist Pat McGrath og var ifølge ham selv også et klart signal fra fashiondesigneren Stella McCartney.

I McCartney’s nye kollektion kan det nævnes at der er falske pelsfrakker, veganske ”læderstøvler”, tasker og frakker. Den nye veganske og dyrevenlige tilgang til mode har blandt andre fanget opmærksomheden fra Meghan Markle og Madonna.

Hvad siger I? Skal disse tatoveringer bliver et permanent ”mærke” i modebranchen, eller er der bedre måder at få budskabet ud?

Forrige indlæg Bedst før? Ofte god efter?
Næste indlæg Kan kød være vegansk?

Kommentar

KIrsten BEndtsen - marts 7, 2019

Fantastisk ide, lad det endelig blive et permanent mærke.

Efterlad en kommentar

Kommentar bliver gennemgået til godkendelse

* Skal udfyldes

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods